Newsflash
Știri

Deocamdată, e bine

de - mai 22 2009
Deocamdată, e bine
Până în prezent, în România nu există niciun caz de îmbolnăvire cu virusul noii gripe. De asemenea, nu a fost înregistrat nici măcar un caz de suspiciune al infectării cu virusul A/ N1H1 în rândul populaţiei. Sistemul de supraveghere şi control funcţionează rapid şi eficient. Medicii recomandă populaţiei să respecte în continuare minimele reguli de igienă personală pentru a reduce riscul de îmbolnăvire: ♦ evitarea contactelor cu persoane bolnave; ♦ evitarea aglomeraţiilor şi a mulţimilor; ♦ spălarea cât mai des a mâinilor cu apă şi săpun; ♦ acoperirea gurii şi a nasului cu o batistă de unică folosinţă în caz de tuse sau strănut; după utilizare, se aruncă batista la gunoi.
 
(Biroul de presă al MS. Titlul aparţine redacţiei.)
ETICHETEquaesint

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe