Newsflash
Cultură

De vineri, 21 aprilie. în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - apr. 21 2023
De vineri, 21 aprilie. în cinematografe

Weekendul vine cu o comedie cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula, o dramă despre mișcările sindicale franceze și cu o animaţie în care binele învinge întotdeauna.

01_la-syndicaliste-768214l-1600x1200-n-59080fb3

Sindicalista

Regia: Jean-Paul Salomé.

Cu: Isabelle Huppert, Grégory Gadebois, François-Xavier Demaison.

        Maureen Kearney (Isabelle Huppert), reprezentanta șefă a sindicatului unei multinaţionale franceze din domeniul energiei nucleare, se luptă cu reprezentanţii guvernului și cu liderii industriei pentru a scoate la lumină un scandal și pentru a apăra peste 50.000 de locuri de muncă. Nici că se putea un context mai potrivit pentru acest film care arată puterea sindicatelor din Hexagon!

02_renfield-897921l-1600x1200-n-bba9094a (1)

Asistentul vampirului

Regia: Chris McKay.

Cu: Nicolas Cage, Awkwafina, Nicholas Hoult.

        În această comedie fantastică aflăm cum Renfield, asistentul lui Dracula, este forţat să execute toate comenzile faimosului vampir (interpretat de Nicolas Cage). Asta până în ziua în care Renfield se simte pregătit să vadă cum este viaţa în afara umbrei Prinţului Întunericului. Cu condiţia să își dea seama cum să pună capăt codependenţei sale.

03_moonbound-373145l-1600x1200-n-b9c04b64

Aventuri până la Lună și înapoi

Regia: Ali Samadi Ahadi.

Voci: Howard Nightingall, Stephan Benson, Dirk Petrick.

        Această animaţie duce copiii într-o aventură fantastică, tocmai pe îndepărtatul satelit al Pământului. Acolo, Peter, personajul principal, încearcă să o salveze pe surioara sa, Anne. Pentru a reuși, trebuie să intre într-o cursă nebunească de-a lungul Căii Lactee, împotriva celor cinci Spirite ale Naturii: Uriașul Furtunii, Vrăjitoarea Fulgerului, Henry Grindină, Vrăbioiul Ploios și Mama Ger.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe