Newsflash
Cultură

De vineri, 15 septembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - sept. 15 2023
De vineri, 15 septembrie, în cinematografe

Vă era dor de Hercule Poirot? Sau poate de un film romantic din seria „After” ori de o comedie est-europeană? De văzut pe marele ecran din această săptămână.

A Haunting in Venice

Regia: Kenneth Branagh.
Cu: Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey.

În Veneţia de după cel de-Al Doilea Război Mondial, faimosul Hercule Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticenţă la o ședinţă de spiritism. Dar când unul dintre invitaţi este ucis, demascarea criminalului cade în sarcina lui.

După tot ce s-a întâmplat

Regia: Castille Landon.
Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford.

Tessa și Hardin trăiesc vieţi separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri. În plus, suferă de blocajul scriitorului. Astfel, își dă seama că singura șansă este să îndrepte greșelile trecutului său.

Fucking Bornholm

Regia: Anna Kazejak-Dawid.
Cu: Agnieszka Grochowska, Maciej Stuhr, Grzegorz Damiecki.

Filmul înfăţișează lupta protagoniștilor în timp ce aceștia încearcă să nu se depărteze unul de celălalt. Pe scurt, o investigaţie a relaţiilor umane complicate. Este precum acel loc idilic de vacanţă în care, după ce ajungi, realitatea este ușor diferită, cu bucurii și dezamăgiri.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe