Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Curs de antreprenoriat dedicat profesioniștilor din sănătate

de Florentina Ionescu - apr. 2 2024
Curs de antreprenoriat dedicat profesioniștilor din sănătate

MedicHub Media organizează în luna mai un curs cu durata de 2 săptămâni despre antreprenoriat, dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății.

Data limită de înscriere este 25 aprilie 2024, iar cursul va începe în data de 13 mai. Cursul contribuie la perfecționarea profesioniștilor din sănătate, la dezvoltarea abilităților de gestionare a propriei afaceri, inclusiv finanțe, marketing și managementul personalului, se arată pe site-ul MedicHub.ro

Formularul de înregistrare este disponibil la această adresă: https://evenimente.medichub.ro/formular-inregistrare-curs-antreprenoriat/

Acte necesare 

Pentru înregistrarea la acest curs, aveți nevoie de următoarele acte: 

  • Formularul de înscriere completat;
  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie / divorț / schimbare nume (dacă este cazul);
  • Copie după ultimul act de studii. 

Este acest curs potrivit pentru dumneavoastră? 

Cursul se adresează tuturor profesioniștilor din sănătate care doresc să își pună în aplicare o idee de business, indiferent de vârstă sau specializare, si care sunt motivați să-și urmeze visul. 

„Cum le voi putea face pe toate?” 

„Cum o să mă descurc?” 

„Cum voi gestiona riscurile?” 

„Azi n-am timp, de mâine voi face primul pas!” 

„De unde să încep?” 

Dacă vă regăsiți în sintagmele de mai sus, nu vă faceți griji. Ne regăsim cu toții în ele, indiferent de domeniul de activitate. 

Cei de la MedicHub s-au gândit să creeze un program care să se alinieze cu nevoile profesioniștilor din sănătate, cu timpul lor și – cel mai important –  cu visul lor: 

„Știm că o profesie din domeniul sănătății nu este ușoară! Dar ce spui, vei fi alături de noi timp de trei săptămâni pentru acel 1% mai mult?”. 

În sesiunea anterioară, organizată în noiembrie 2023, participanții la cursul de Competențe antreprenoriale și-au găsit răspunsuri la întrebări punctuale, cum ar fi: cum să deschizi un start-up; cum să îți vinzi brandul; cum să îți formezi o echipă, ce sunt cheltuielile deductibile, pot accesa fonduri europene ș.a.m.d. 

Mai multe detalii despre ce fel de cunoștințe veți dobândi în urma cursului, precum și detalii despre structura cursului veți găsi pe site-ul MedicHub.ro


Notă autor:

Imagine-simbol generată cu AI, la 2 aprilie, 2:24 PM.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe