Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

„Țara surâsului”

Viața Medicală
Ramona Popescu vineri, 2 octombrie 2020

Revista Plai străbun aniversează apariţia cu numărul 60.

În aceste vremuri de frământări, uneori de panică și chiar de teamă pentru propria viaţă, când cu fiecare zi ce trece, tot mai puţini dintre noi reușesc „să înţeleagă diferenţa dintre... pandemie și... pandalie”, revista Plai străbun, care aniversează apariţia cu numărul 60, și-a propus să readucă echilibrul și luciditatea în vieţile noastre și să revigoreze sufletul și mintea.

Coperta Plai strabun nr. 60

        Deschizând, prin tușa plină de rafinament a pictorului Cozmin Movilă și biografia artistică și intelectuală a prestigiosului râmnicean Octavian Moșescu, noi „Ferestre către amintiri”, autorii articolelor – pe care îi și putem cunoaște faţă-n faţă de data aceasta – reușesc să scuture colbul uitării ce pare să fi învăluit personalităţile care și-au tras seva de pe plaiul nostru străbun („Despre Martha Bibescu”) și fascinantele-i destinaţii („Reghin și împrejurimile sale”). În același timp, îi poartă pe cititori în lumea operetei („Anul internaţional Franz Lehár – 150”) și a artiștilor lirici care au uimit pe scena Operei Naţionale și pe marile scene ale lumii – precum, mezzosoprana Lucia Cicoară Drăgan, baritonul Adrian Mărcan și soprana Simona Neagu. Toţi aceștia au înţeles că pe lângă talanţii oferiţi de Dumnezeu, dacă vrei să reușești în ceea ce faci, este nevoie și de multă muncă și devotament.

Etichete: Plai străbun


Abonament VM 600x600-01 v3b

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Până la 31 decembrie 2020, ai reducere la prețul abonamentului pe 12 luni și ceva în plus:
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.