Newsflash
Internaționale

Coronavirus: Papa Francisc și-a anulat vizita tradițională de An Nou

de L. Budin - dec. 31 2021
Coronavirus: Papa Francisc și-a anulat vizita tradițională de An Nou

Papa Francisc şi-a anulat tradiţionala vizită de An Nou la ieslea amenajată în Piaţa Sfântul Petru, unde urma să se întâlnească cu credincioşii, din cauza riscurilor privind infectarea cu SARS-CoV-2.

Suveranul Pontif este întâmpinat în mod tradițional de credincioşi, când vizitează ieslea naşterii Domnului, pe 31 decembrie, după ce susţine vecernia de sfârşit de an şi cântă rugăciunea Te Deum, relatează AFP, preluată de Agerpres.

vatican-papa

Vaticanul a anunţat însă că acest eveniment nu va mai avea loc, pentru a evita adunările şi riscul de infectare cu SARS-CoV-2.

Papa Francisc, în vârstă de 85 de ani, a susţinut audienţa generală săptămânală, ca de obicei, în imensa sală Paul al VI-lea de la Vatican, cu purtarea măştilor sanitare şi respectarea distanţării sociale, mai scrie AFP.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe