Newsflash
Știri

Congresul Naţional al Studenţilor Farmacişti, ediția a XIX-a

de Dorina Novac - apr. 3 2023
Congresul Naţional al Studenţilor Farmacişti, ediția a XIX-a

Cea de-a XIX-a ediție a Congresului Național al Studenților Farmaciști din România va avea loc în perioada 26-30 aprilie 2023.

SSFB - Societatea Studenților în Farmacie București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, cea de-a XIX-a ediție a Congresului Național al Studenților Farmaciști din România.

congres carol davila

Citește și: European Visiting Programme, în perioada 7-14 aprilie

Scopul proiectului este de a crea studenților și absolvenților farmaciști din 8 centre universitare din țară și din Republica Moldova mediul propice pentru a se dezvolta personal și profesional, prin lărgirea perspectivei cu privire la oportunitățile domeniului farmaceutic și a poziției pe care farmaciștii o ocupă în sectorul sănătății.

„Înscrierile pentru participare au avut loc în perioada februarie-martie, procesul realizându-se în două etape de înscriere, iar ocuparea locurilor făcându-se pe baza ordinii de înscriere și a pachetelor selectate. Pachetele existente au pus la dispoziție înscrierea diversificată a participanților externi sau interni, studenți și absolvenți, cu sau fără lucrare științifică”, au precizawt reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe