Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul de Tenis Medical va avea loc în perioada 27 iulie - 2 august

de Magdalena Tănăsescu - mar. 11 2024
Congresul de Tenis Medical va avea loc în perioada 27 iulie - 2 august

Universitatea de Medicină și Științele Sănătății „Semmelweis" din Budapesta, Ungaria organizează, în perioada 27 iulie - 2 august a.c., al 53-lea Congres și Campionat al Societății Mondiale de Tenis Medical (WMTS).

Potrivit unui anunț făcut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, campionatul de tenis este deschis pentru medicii și medicii stomatologi din întreaga lume, precum și familiile acestora.

 

„WMTS a fost înființat în 1971 cu scopul de a organiza evenimente medicale științifice internaționale, în cadrul cărora să se desfășoare competiții de tenis dedicate participanților la acest congres”, se menționează în postare.

Mai multe detalii legate de procesul de înscriere, precum și alte informații se pot obține accesând site-ul congresului: https://semmelweiskft.hu/wmts. Înscrierile sunt deschise până la 31 mai 2024.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe