Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Ziua Medicului de Familie 2024”

de Florentina Ionescu - mai 20 2024
Conferința „Ziua Medicului de Familie 2024”

Conferința Națională „Ziua Medicului de familie” va avea loc la Sinaia, în perioada 23-26 mai a.c.

Medicii de familie din România sunt onorați să vă anunțe că, și în anul 2024, vor continua tradiția și vor organiza sub egida Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF), Conferința Națională „Ziua Medicului de Familie 2024”. Aceasta se va desfășura în perioada 23-26 mai 2024, la Sinaia. Evenimentul este creditat cu 22 EMC. 

„Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața sistemului medical cu pacientul, să fie permanent ancorați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesionale de cea mai înaltă calitate. Susținerea dumneavoastră pentru organizarea acestei conferințe contribuie la îndeplinirea acestui deziderat”, au transmis organizatorii.

Conferința Națională „Ziua Medicului de Familie 2024” va beneficia de o organizare ireproșabilă, într-o locație accesibilă pentru participanți și cu o bogată ofertă de locuri de cazare. 

Mai multe detalii despre înscriere găsiți pe site-ul www.zmf-sinaia.ro. Programul științific este disponibil aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe