Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Națională SMARTDIAB are loc pe 12 și 13 octombrie

de Magdalena Tănăsescu - oct. 9 2023
Conferința Națională SMARTDIAB are loc pe 12 și 13 octombrie

Cea de-a VI-a ediție a Conferinței „Managementul Diabetului Zaharat Centrat pe Pacient” se va desfășura în perioada 12-13 octombrie a.c., în format online.

Potrivit unei postări pe Facebook, conferința va oferi participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe, dar și de a explora noi direcții și abordări referitoare la pacientul cu diabet zaharat. 

„Diabetul zaharat rămâne, în continuare, o provocare pentru toți profesioniștii din domeniul medical. Managementul acestei patologii poate fi realizat doar într-un cadru multidisciplinar care denotă complexitatea abordării sale. Ca în fiecare an, în cadrul conferinței SMARTDIAB vă propunem sesiuni științifice complexe, cu un spectru larg de tematici și subiecte actuale într-o abordare holistică, centrată pe pacient”, a declarat prof. dr. Gabriela Radulian, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. 

 

Conferința va reuni medici din diverse specialități: boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, diabet, nutriție și boli metabolice, geriatrie, medicină de laborator etc. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe