Newsflash
REUNIUNI Știri

Conferința Națională Alzheimer - 21-24 februarie, WTC, București

de Redacția Viața Medicală - ian. 31 2024
Conferința Națională Alzheimer - 21-24 februarie, WTC, București

A 14-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer va avea loc în perioada 21-24 februarie 2024 la World Trade Center, București, în format hibrid. Viața Medicală este partener media al conferinței.

„Stimați colegi,

Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a 14-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer, care va avea loc în perioada 21-24 februarie 2024 la World Trade Center, București, și se va desfășura în format hibrid, respectiv atât cu participare directă, cât și online, în platforma dedicată v-CNAlz 2024.

Vom continua tradiția conferințelor noastre de a reuni programe educaționale adresate medicilor specialiști, psihologilor și asistenților medicali cu sesiuni plenare, simpozioane, workshopuri și sesiuni de e-postere cu tematici din diverse domenii – neuroștiințe clinice, neuroimagistică, genetică, rezultate ale celor mai recente cercetări semnificative, prezentarea rezultatelor proiectelor în domeniu desfășurate în țara noastră, noi terapii și strategii terapeutice, aspecte legislative privind drepturile și protecția pesoanelor vârstnice suferinde de tulburări neurocognitive.

Vă invităm să participați și de această dată, pentru a schimba opinii și a afla lucruri noi și pentru ca împreună să contribuim la îmbunătățirea asistenței persoanelor vârstnice și la influențarea politicilor de sănătate cu privire la adoptarea unui Plan Național de Demență.

Vă aștept cu drag!

Prof. Dr. Cătălina Tudose

Președinte Conferință CNAlz 2024

Președinte Societatea Română Alzheimer”

 Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.alzcongres.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe