Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Concurs pentru funcții de șef de secție în Constanța

de Redacția Viața Medicală - apr. 19 2024
Concurs pentru funcții de șef de secție în Constanța

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANȚA 

scoate la CONCURS

în conformitate cu prevederile Ord. ministrului sănătății publice nr. 1.406/2006, pentru aprobarea Normelor privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcției de șef de secție, șef de laborator sau șef de serviciu din unitățile sanitare publice, următoarele funcții:

            1 post de medic primar șef secție, normă întreagă, specialitatea Pneumologie, studii superioare, funcție de conducere – în cadrul Secției Pneumologie II Adulți din cadrul spitalului; 

            1 post de medic primar șef secție, normă întreagă, specialitatea Pneumologie, studii superioare, funcție de conducere – în cadrul Secției Pneumologie Copii din cadrul spitalului.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității din str. Sentinelei nr. 40, în termen de 15 zile de la data apariției anunțului, iar concursul se organizează în maximum 90 de zile de la publicarea anunțului în „Viața Medicală”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe