Newsflash
Știri

Caravana UMFST Târgu Mureș poposește în peste 50 de licee din țară

de L. Budin - ian. 18 2024
Caravana UMFST Târgu Mureș poposește în peste 50 de licee din țară

Caravana Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Tg. Mureș se pregătește să pornească la drum, pentru a-și prezenta oferta educațională.

Voluntarii vor străbate țara și vor ajunge în 51 de licee, prilej cu care le vor prezenta liceenilor oferta educațională a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș pentru anul 2024, modalitățile de admitere, experiența vieții de student, atât din punct de vedere al programului academic, cât și al oportunităților de dezvoltare personală, activități sociale, facilități educaționale, de cazare și burse, facilități sportive, proiecte ale asociațiilor studențești, se arată pe pagina de Facebook a Universității. 

Calendarul complet al popasurilor caravanei va fi anunțat în curând. Până atunci, doritorii sunt invitați să consulte periodic platforma dedicată admiterii. 

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe