Newsflash
Știri

Campanie de donare de sânge la Sibiu: „Salvează o viață – Hrănește un suflet”

de Florentina Ionescu - mai 9 2023
Campanie de donare de sânge la Sibiu: „Salvează o viață – Hrănește un suflet”

Reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au anunțat că până la 12 mai se desfășoară campania de donare de sânge „Salvează o viață – Hrănește un suflet”.

 

„Mai multe rezerve de sânge pentru pacienți și dulciuri de Ziua Copilului!” Acesta este motto-ul ce însoțește mesajul reprezentanților SCJU Sibiu. 

„Poate vă întrebați, care este legătura dintre aceste două lucruri. Ei bine, prieteni, este vorba despre visul oamenilor inimoși din cadrul Asociației Veteranii Riders Club care, în perioada 5-12 mai, organizează, în parteneriat cu Centrul de transfuzie sanguină SIBIU și cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu campania de donare de sânge «Salvează o viață – Hrănește un suflet»!”, se arată pe o rețea socială

În cadrul acestei campanii, bonul valoric primit de donatorii de sânge va fi de asemenea donat, iar la final, de suma strânsă vor fi cumpărare dulciuri ce vor fi oferite, de 1 Iunie, unor copiii din satul Țichindeal. 

Cum puteți sprijini și dumneavoastră campania, dacă sunteți din Sibiu: 

- donând sânge și salvând vieți, 

- donând bonul valoric și făcând fericit un copil de 1 Iunie (Ziua internațională a copilului).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe