Newsflash
ACTUALITATE Știri

Campanie de comunicare despre beneficiile României în UE, desfășurată în București

de Florentina Ionescu - iul. 3 2024
Campanie de comunicare despre beneficiile României în UE, desfășurată în București

A fost lansată recent o campanie de comunicare despre beneficiile pe care le are România fiind stat membru al Uniunii Europene.

Reprezentanța Comisiei Europene în România a lansat campania de comunicare ,,România în Uniunea Europeană”, prin care își propune să evidențieze o serie de beneficii concrete pentru cetățenii români, ca urmare a apartenenței României la Uniunea Europeană, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Cele patru teme prezente în cadrul campaniei sunt:

1. Contribuția fondurilor europene la dezvoltarea României;

2. Posibilitatea de a folosi telefonul mobil în roaming, fără plata de taxe suplimentare;

3. Oportunitățile de studiu și formare profesională, prin programul Erasmus+; 

4. Libertatea cetățenilor români, în calitate de cetățeni europeni, de a trăi, călători, lucra sau învăța oriunde în Uniunea Europeană. 

„România europeană este o realitate pentru fiecare dintre noi. Suntem împrEUnă din 2007, trăim, simțim și vedem zilnic contribuția pe care Uniunea Europeană a avut-o la dezvoltarea României – atât la nivel individual, cât și ca societate. În ultimii 17 ani, fondurile, politicile și programele europene au contribuit fundamental la îmbunătățirea calității generale a vieții românilor. Campania recent lansată reamintește publicului larg o serie de avantaje de a fi cetățean al unei țări membre în Uniunea Europeană”, potrivit comunicatului. 

Campania de tip Out of Home (OOH) se va desfășura în București, pe parcursul lunii iulie 2024. Mesajele vor fi expuse pe panouri stradale, clasice și digitale, în stații de autobuz și metrou, în interiorul trenurilor de metrou, în clădiri de birouri și săli de fitness și în incinta Aeroportul Henri Coandă. Fiecare material conține un cod QR, a cărui accesare va permite publicului să descopere mai multe informații utile despre tema abordată, accesând site-ul „România în Uniunea Europeană”

Conceptul creativ poartă semnătura artistului Dan Perjovschi, cu care Reprezentanța Comisiei Europene în România colaborează constant în proiecte de comunicare, iar implementarea campaniei este realizată de către agenția de comunicare GOPA PACE.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe