Newsflash
Știri

Call-center cu 272 de linii telefonice pentru DSP București

de Dorina Novac - nov. 11 2020
Call-center cu 272 de linii telefonice pentru DSP București

Specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale au instalat 272 de linii telefonice pentru operaționalizarea unui call-center la Arena Națională.

Call-center-ul funcționează în cadrul DSP și stă la dispoziția persoanelor care apelează numărul unic 021/9462, de luni până duminică, în intervalul orar 08:00-22:00.

linii telefonice
Sursă imagine: STS - Serviciul de Telecomunicații Speciale/ Facebook

„Specialiștii STS au instalat 272 de linii telefonice pentru operaționalizarea unui call-center la Arena Națională, prin intermediul căruia Instituția Prefectului Municipiului București, în colaborare cu Primăria Generală și Direcția de Sănătate Publică București, vine în sprijinul cetățenilor, într-un moment dificil, în care oamenii au nevoie de informații privind pandemia de COVID-19”, transmit reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

Posturi telefonice

La capătul celălalt al firului răspund peste 140 de studenți ai Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și ai Institutului Medico-Militar din cadrul Ministerului Apărării Naționale, dar și alți voluntari din societatea civilă care îi sprijină benevol pe medici în realizarea anchetelor epidemiologice.

Reprezentanții STS subliniază că acest call-center este un suport important pentru protecția și sănătatea cetățenilor, dar și un ajutor în prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19 în Capitală și în zonele limitrofe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe