Newsflash
Știri

București: Cum arată un centru de vaccinare pentru copii

de Dorina Novac - ian. 26 2022
București: Cum arată un centru de vaccinare pentru copii

Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani pot fi vaccinați împotriva COVID-19 începând de miercuri, 26 ianuarie.

Personalul vaccinator, managerul și decoratorii Circului Metropolitan București au creat o atmosferă de poveste pentru micuții care vin să se vaccineze, însoțiți de părinți.
centru de vaccinare copii

„Prin gestul lor, cei de la Circul Metropolitan doresc să aducă bucurie tuturor celor care mâine vor trece pragul acestui centru de vaccinare, într-un mediu cald și prietenos”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

centru de vaccinare

Programarea copiilor cu vârstele între 5 și 11 ani se poate realiza numai în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinților sau ale reprezentanților legali.

centru de vaccinare 2

Vaccinarea se poate realiza și fără programare, prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor sau în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice, pe tot parcursul programului de lucru.

centru de vaccinare 3

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe