Newsflash

Prof. dr. Șerban Negru


Tratamentul cancerului bronhopulmonar nonmicrocelular - forma localizată

de Dr. Mihaela Pașca-Feneșan - nov. 25, 2022

Cancerul bronhopulmonar este o continuă provocare pentru lumea medicală, iar rezultatele studiilor aduc speranţă pentru pacienţi și medici. Articolul de faţă se referă la forma localizată a bolii.

Problematica actuală în cancerul pulmonar

Cancerul pulmonar continuă să fie o mare provocare prin impactul asupra supravieţuirii și calităţii vieţii pacientului. Doar printr-un efort coordonat al echipei multidisciplinare putem înainta pas cu pas în îmbunătăţirea managementului acestui pacient și a rezultatelor terapeutice.

Cancerul bronhopulmonar, un orfan al pandemiei

de Prof. dr. Șerban Negru - feb. 26, 2021

Echilibrarea riscului și beneficiilor în managementul pacienţilor cu cancer bronhopulmonar, precum și stabilirea unui diagnostic diferenţial sunt misiuni îngreunate în context pandemic, amintesc specialiștii în luna dedicată cancerului.

Cancerul în vremea pandemiei

de Prof. dr. Șerban Negru - feb. 19, 2021

Vă mai amintiţi zilele de februarie ale anului trecut, când dintr-un colţ îndepărtat de lume veneau, sporadic, vești despre o boală exotică, un tip nou de pneumonie? De data asta avea să fie altfel decât pe vremea „aviarei” și a câtor alte alarme false am mai văzut în ultimii ani.

Imunoterapia şi arta războiului contra cancerului

de Prof. dr. Șerban Negru - nov. 22, 2019

Aproape o treime dintre pacienţii cu cancer bronhopulmonar metastatic în viaţă la cinci ani? De-a dreptul incredibil, supravieţuirea la cinci ani în stadiul ăsta era de 2% în urmă cu câţiva ani!”

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe