Newsflash
Știri

Antrenamente în condiții dificile ale scafandrilor Salvamont Cluj

de L. Budin - ian. 23 2024
Antrenamente în condiții dificile ale scafandrilor Salvamont Cluj

Scafandrii din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție de interes public aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, au avut două weekend-uri cu antrenamente în condiții foarte dificile.

Patru scafandri salvatori au participat la un exercițiu de scufundare sub gheață în lacul de acumulare Beliș, iar trei au efectuat o scufundare în peștera Izbândiș din județul Bihor, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Cluj. 

„Reamintim faptul că exercițiile de scufundare în condiții dificile sunt parte a programului de pregătire continuă a scafandrilor din cadrul serviciului. Precizăm de asemenea, faptul că echipa de scafandri a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj are nouă membri, dintre care șase titulari și trei aspiranți”, se mai precizează. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe