Newsflash
Știri

Andrei Baciu: Vaccinurile protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV-2

de Dorina Novac - iun. 22 2021
Andrei Baciu: Vaccinurile protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV-2

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a precizat că vaccinurile ne protejează şi de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV-2.

Andrei Baciu 1

„Vaccinurile ne protejează și de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV-2! Un studiu britanic publicat în revista medicală ”The Lancet” arată că persoanele imunizate (schemă completă) cu serurile Pfizer-BioNTech și Oxford-AstraZeneca au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta (India) a noului coronavirus”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

Potrivit secretarului de stat, este important că organismul produce anticorpii necesari și recunoaște această mutație a coronavirusului.

Andrei Baciu a subliniat că în România sunt deja 35 de persoane infectate cu varianta Delta a tulpinii virale SARS-CoV-2.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe