Newsflash
Știri

A fost extinsă Secţia de Medicină Internă a Spitalului Militar Galaţi

de Dorina Novac - oct. 8 2021
A fost extinsă Secţia de Medicină Internă a Spitalului Militar Galaţi

Secţia de Medicină Internă a Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti” din Galaţi a fost extinsă. Noua facilitate are patru niveluri, cu o suprafaţă utilă totală de 2.215 metri pătraţi.

Spitalul Militar Galati

„Noua facilitate este construită pe 4 nivele (S+DS+P+E), având o suprafață utilă totală de 2.215 metri pătrați, valoarea investiției fiind de 23.600.655 lei”, au precizat reprezentanții Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, subsolul asigură facilități conexe pentru personalul medico-sanitar și un adăpost antiaerian.

spital Galati

Demisolul este destinat ambulatoriului integrat - specialități medicale. Parterul și etajul I au o capacitate de 72 paturi pentru pacienții Secției Medicină internă, fiecare salon având o capacitate de 3 paturi și grup sanitar propriu.

„Prin implementarea acestui obiectiv de investiții s-au obținut noi spații medicale care să asigure desfășurarea unui act medical de înaltă calitate și în siguranță pentru pacient”, transmite MApN.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe