Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ștefan Strilciuc este noul director al Centrului de Cercetări pentru Genomică Funcțională

de Magdalena Tănăsescu - feb. 6 2024
Ștefan Strilciuc este noul director al Centrului de Cercetări pentru Genomică Funcțională

Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a validat numirea lui Ștefan Strilciuc în funcția de director al Centrului de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională.

Dr. Ștefan Strilciuc este cercetător științific grad II în cadrul Centrului din Cluj-Napoca, având o experiență vastă în administrație în domeniul Sănătății. 

 

Potrivit unei postări pe Facebook, el a fost consilier al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, consilier al Ministrului Sănătății și director executiv al Institutului RoNeuro, centrul de cercetare și diagnostic al bolilor neurologice din Cluj-Napoca.

 

„Alături de întreaga echipă a centrului și de conducerea universității, cărora le sunt recunoscător pentru încrederea acordată, vom încerca să ne apropiem de aspirația noastră comună de a servi drept instituție de referință pentru cercetare și inovație în medicină”, a ținut să transmită dr. Strilciuc.

 

Reprezentând UMF „Iuliu Hațieganu” în conducerea Alianței NeurotechEU, dr. Ștefan Strilciuc va urmări în cadrul noului său rol consolidarea activității de cercetare și a relațiilor cu partenerii naționali și internaționali ai universității.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe