Newsflash
ACTUALITATE Știri

Încep înscrierile pentru cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private

de Magdalena Tănăsescu - feb. 9 2024
Încep înscrierile pentru cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private

Clinicile și spitalele private din toată Europa pot înscrie, începând din 9 februarie și până pe 15 aprilie a.c., proiectele lor inovatoare pentru a participa la cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private.

În 2024, România va fi țara gazdă a evenimentului programat să se desfășoare la Palatul Parlamentului, pe data de 29 mai. Acest eveniment va reuni lideri din domeniul sănătății din întregul continent. 

Potrivit unui comunicat remis redacției, reprezentanții clinicilor și spitalelor private membre ale asociațiilor de profil din Europa pot accesa site-ul oficial al evenimentului, pentru a parcurge toate detaliile referitoare la înscriere. 

„Formularele de participare și regulamentul complet sunt disponibile pe pagina web dedicată evenimentului. Proiectele pot fi înscrise pentru una din următoarele categorii: Excelență în serviciile de îngrijire a pacienților; Inovația tehnologică a anului; Implementarea programelor de prevenție; Sprijinirea educației continue a personalului medical;  Inițiative de colaborare cu alte organizații; Reziliență și gestionarea situațiilor de criză; Implementarea tehnologiilor de inteligență artificială”, se menționează în comunicat.

Data limită pentru înscrierea proiectelor este 15 aprilie. Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu de specialiști eminenți din domeniul sănătății, care include reprezentanți ai organizațiilor spitalelor private din Europa, consultanți medicali și reprezentanți ai autorităților publice din domeniul sanitar. 

 

„Acest juriu este dedicat identificării și recunoașterii proiectelor care aduc contribuții semnificative la progresul asistenței medicale private, iar proiectele vor fi evaluate pe baza unor grile realizate de experții EY România. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei festive care va avea loc pe data de 29 mai la Palatul Parlamentului din București”, se precizează în comunicat.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe