Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMFST Târgu Mureș: înscrierile online se vor desfășura în perioada 15 – 20 iulie

de Magdalena Tănăsescu - iul. 3 2023
UMFST Târgu Mureș: înscrierile online se vor desfășura în perioada 15 – 20 iulie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță oferta educațională pentru anul universitar 2023 – 2024, precum și calendarul desfășurării concursului de admitere.

Examenul de admitere la UMFST ”G.E. Palade” Târgu Mureș va avea loc în data de 23 iulie 2023, iar înscrierile online se vor desfășura în perioada 15 – 20 iulie 2023.

Astfel, la programele de studii de licență în limbile română, maghiară și engleză sunt disponibile 1.525 de locuri la buget și taxă, se arată într-o postare pe site-ul instituției de învățământ.

Dintre locurile anunțate, 740 de locuri sunt la Medicină, 205 locuri la Medicină Dentară și 230 la Farmacie. De asemenea, la Facultatea de Medicină în Limba Engleză sunt disponibile 350 de locuri, acestea din urmă fiind doar cu taxă. 

Pentru persoanele interesate, oferta educațională pentru anul universitar 2023 – 2024 poate fi consultată aici 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe