Newsflash
Știri

UMF „Iuliu Hațieganu”, prezentă la un târg educațional din Emiratele Arabe Unite

de L. Budin - oct. 19 2023
UMF „Iuliu Hațieganu”, prezentă la un târg educațional din Emiratele Arabe Unite

Reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” au depistat noi oportunități de colaborare, la târgul educațional participând universități din 18 țări.

UMF „Iuliu Hațieganu” a fost prezentă la pavilionul STUDY IN ROMANIA, de la târgul educațional BMI UAE Education Fair – A Times Higher Education Event, din Emiratele Arabe Unite - Abu Dhabi și Dubai.

Pe lângă interesul crescut manifestat de vizitatori pentru oferta educațională a universității noastre, am descoperit și noi oportunități de colaborare, la eveniment participând universități din 18 țări”, se arată pe pagina de Facebook a universității clujene.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a fost reprezentată de prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul universității, prof. dr. Carmen Mihu, prorector didactic, prof. dr. Sorin Man, prorector dezvoltare academică şi administrație universitară și prof. dr. Șoimița Suciu, decanul Facultății de Medicină, se mai arată. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe