Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila” derulează în iulie un program de formare în economia sănătății

de Florentina Ionescu - iul. 1 2022
UMF „Carol Davila” derulează în iulie un program de formare în economia sănătății

UMFCD a făcut un anunț cu privire la lansarea cursurilor postuniversitare programul postuniversitar de formare în ecomonia sănătății Healthesis.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a anunțat astăzi organizarea Cursurilor postuniversitare derulate în cadrul proiectului „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [Healthesis]”/ SMIS 149892, aprobat prin contractul de finanțare nr. POCU/918/4/8/149892. 

experti panel sanatate

Cursurile postuniversitare se vor desfășura în perioada 4 – 18 iulie 2022, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Proiectul „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [Healthesis]” este implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Mai multe detalii puteți afla scriind pe adresa healthesis.umf@gmail.com (Ana Cernega, asistent promovare proiect).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe