Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Strângere de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina

de Florentina Ionescu - mai 4 2022
Strângere de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina

Experiențe memorabile și zile petrecute în compania unor celebre personalități din România sunt scoase la licitație în scop caritabil.

15 vedete din România participă la Licitația caritabilă Artmark, în colaborare cu Asociația Help Autism.

Casa de Licitații A10 by Artmark, în colaborare cu Asociația Help Autism, organizează un eveniment-premieră ce vizează strângerea de fonduri pentru 100 de copii cu autism din România și Ucraina, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism
Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism

Suma de 35.000 de euro este necesară pentru a atinge obiectivul acțiunii caritabile și a asigura un cost de 300 de euro pentru fiecare copil. În cazul colectării mai multor fonduri, în urma evenimentului din 17 mai, mai mulți copii cu autism vor avea șansa să beneficieze de experiența într-o tabără, arată sursa citată.

Experiențe unice oferite de vedete

Delia, Mihai Bendeac, Ana Maria Brânză, Smiley, Andi Moisescu, Cătălin Scărlătescu, Micutzu, Iulia Albu, Cabral, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Mihai și Elwira Petre, Dan Bittman și Mircea Lucescu sunt personalitățile care oferă experiențe unice pentru a da șansa celor 100 de copii să participe pentru prima dată în viața lor într-o tabără de copii. 

Cunoaște-o pe Delia în culisele unui mare concert

Copiii cu autism nu merg în excursie niciodată cu clasa, iar în tabere nu sunt primiți. Organizarea acestei tabere de trei zile va fi un necesar exercițiu pentru a se descurca singuri, în afara casei sau a ședințelor de terapie, pentru a se pregăti pentru excursiile cu colegii lor de clasă și singura șansă pentru a lega prietenii. Însoțit de terapeut, fiecare copil este îndrumat și susținut să se descurce independent. 

Mihai Bendeac dăruiește comedie în privat

Susținătorii cauzei nobile vor avea ocazia, oferind prețul de pornire de 2.000 de euro pentru fiecare experiență:

 • să o cunoască pe Delia în culisele unui mare concert din București;
 • să participe la o piesă de teatru cu Mihai Bendeac;
 • să compună o glumă pentru Micutzu;
 • să ia parte la o experiență gastronomică de excepție de la Chef Cătălin Scărlătescu;
 • să inițieze o partidă de scrimă cu cea mai bună spadasină din lume Ana Maria Brânză;
 • să meargă la cumpărături cu Iulia Albu sau la pescuit cu Dan Bittman;
 • să primească de la Mircea Lucescu tricoul Dinamo Kiev
 • să-i fie alături Loredanei la o întâlnire specială.

Cea mai valoroasă experiență este oferită de Cabral, care oferă ocazia unică de a face parte din echipajul lui la regată, pentru prețul de pornire de 5.000 de euro. Prezentatorul TV este urmat de Cătălin Botezatu, care, pentru prețul de pornire de 4.000 de euro, va crea o rochie unicat.

Pentru prețul de pornire de 3.000 de euro Smiley oferă o experiență unică în studioul artistului, iar Andi Moisescu va însoți adjudecatarul la celebrul festival Electric Castle. 

Petrece o oră cu Smiley la el în studio

Mihai și Elwira Petre oferă un curs de dans, iar Anna Lesko un prânz de excepție pentru prețul de pornire de 1.000 de euro.

Cum puteți deveni „ambasador al faptelor bune”

Oricine poate deveni ambasadorul faptelor bune, susținând cauza caritabilă, iar Casa de Licitații A10 by Artmark oferă suport logistic, oferind platforma de licitare pentru colectarea fondurilor necesare, de 35.000 de euro.

În acest moment se pot plasa oferte pentru cele 15 experiențe pe artmark.ro ori donând în cadrul evenimentului live, online. Este necesar doar deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe artmark.ro. 

Licitația de Artă Contemporană, inclusiv o secțiune caritabilă dedicată Asociației Help Autism va avea loc marți, 17 mai, ora 19:00, pe platforma Artmark Live.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

 • Tipărit + digital – 199 de lei
 • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

 • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
 • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
 • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
 • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe