Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Primul curs de inteligență artificială în medicină, la UFM „Grigore T. Popa” din Iași

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 9 iulie 2020, ora 10:12

Un lector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a anunțat recent că din toamnă, la această instituție va fi inclus un curs opțional despre inteligența artificială în medicină.

Potrivit dr. Alexandru Burlacu, medic primar cardiologie și lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, din toamna acestui an, la UMF Iași vor fi predați studenților primii pași în integrarea conceptului de Inteligență Artificială în Medicină.

curs inteligenta artificiala umf iasi

„Vom prezenta soluții de IA în diversele patologii medicale și vom facilita utilizarea conceptelor pentru viitoarele proiecte de cercetare ale studenților / viitorilor medici”, a scris dr. Alexandru Burlacu pe o rețea de socializare, alături de un link către un document ce arată oferta de cursuri opționale pentru anul universitar 2020-2021.

În document se arată că la UMF din Iași la anul de studiu MG 5 se va preda un curs opțional numit „Inteligența Artificială în Medicină–curs introductiv”, iar în același document sunt detaliate obiectivele cursului, tematica propusă și metodele de predare. Responsabilul de curs este Șef Lucrări dr. Alexandru Burlacu.

curs inteligenta artificiala

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: inteligenta artificiala cursuri online curs umf iasi

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.