Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Peste 1 milion de români s-au vaccinat anti-COVID la medicul de familie

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a informat că peste un milion de persoane au fost imunizate împotriva coronavirusului, în cabinetele medicilor de familie.

Au contract încheiat cu casele de asigurări de sănătate 3.446 de cabinete de medicină de familie, a spus președintele CNCAV, citat de Agerpres.

vaccinare-covid-adult-familie

Sunt peste 1.016.000 de persoane vaccinate până la acest moment din data de 4 mai, de când a debutat vaccinarea în cabinetele de medicină de familie, (...) 155 de spitale publice care au vaccinat până la acest moment peste 44.600 de persoane de pacienţi cu afecţiuni cronice şi 26 de spitale private în care au fost vaccinaţi peste 7.100 de pacienţi”, a spus medicul militar.

În cabinetele de medicină de familie se pot vaccina şi copiii cu vârsta cuprinsă între 5-11 ani, în măsura în care medicul de familie va face solicitare de doze de vaccin anti-COVID pediatric, după aceleaşi proceduri folosite pentru celelalte tipuri de vaccinuri.

Etichete: presedinte cncav romani vaccinati anticovid cabinete medici de familie imunizare vaccin pediatric

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.