Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

MS a publicat listele finale ale candidaților înscriși la concursul de rezidențiat

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 5 noiembrie 2020, ora 10:43

Ministerul Sănătății a publicat listele finale cu candidații care s-au înscris la concursul național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, care va avea loc duminică, 15 noiembrie 2020.

Actualizarea listelor s-a făcut aseară, la ora 18.00, după ce candidații au avut la dispoziție mai multe zile pentru a verifica corectitudinea datelor personale.

examen rezidentiat grila

„Publicăm mai jos listele cu candidații înscriși la concursul de rezidențiat, sesiunea 15 noiembrie 2020, pentru cele 6 centre universitare. Listele de mai jos - listele finale - după verificările suplimentare efectuate în data de 04.11.2020. Ca urmare a ordonării alfabetice a candidaților codurile de concurs au fost regenerate”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății pe site-ul dedicat concursului de rezidențiat.

Totodată, organizatorii precizează că orice mică inadvertență între numele înscris în actul de identitate și numele înscris pe listă va fi consemnată în procesul verbal al sălii, urmând a fi corectată după concurs, înaintea emiterii ordinului de confirmare a rezultatelor concursului.

Pe site-ul rezidentiat.ms.ro puteți verifica lista candidaților pentru fiecare centru universitar din țară în care se desfășoară concursul de rezidențiat: UMF Bucureşti, UMF Cluj-Napoca, UMF Craiova, UMF Iaşi, UMFST Tg. Mureş, UMF Timişoara.

Etichete: centre de pregatire rezidentiat concurs rezidentiat rezidentiat 2020 probleme rezidentiat rezidențiat rezidentiat examen de rezidentiat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.