Newsflash
Știri

MS a publicat listele finale ale candidaților înscriși la concursul de rezidențiat

de Florentina Ionescu - nov. 5 2020
MS a publicat listele finale ale candidaților înscriși la concursul de rezidențiat

Ministerul Sănătății a publicat listele finale cu candidații care s-au înscris la concursul național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, care va avea loc duminică, 15 noiembrie 2020.

Actualizarea listelor s-a făcut aseară, la ora 18.00, după ce candidații au avut la dispoziție mai multe zile pentru a verifica corectitudinea datelor personale.

examen rezidentiat grila

„Publicăm mai jos listele cu candidații înscriși la concursul de rezidențiat, sesiunea 15 noiembrie 2020, pentru cele 6 centre universitare. Listele de mai jos - listele finale - după verificările suplimentare efectuate în data de 04.11.2020. Ca urmare a ordonării alfabetice a candidaților codurile de concurs au fost regenerate”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății pe site-ul dedicat concursului de rezidențiat.

Totodată, organizatorii precizează că orice mică inadvertență între numele înscris în actul de identitate și numele înscris pe listă va fi consemnată în procesul verbal al sălii, urmând a fi corectată după concurs, înaintea emiterii ordinului de confirmare a rezultatelor concursului.

Pe site-ul rezidentiat.ms.ro puteți verifica lista candidaților pentru fiecare centru universitar din țară în care se desfășoară concursul de rezidențiat: UMF Bucureşti, UMF Cluj-Napoca, UMF Craiova, UMF Iaşi, UMFST Tg. Mureş, UMF Timişoara.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe