Newsflash
Internaționale

Stimul financiar pentru turiștii din Malta

de Dr. Alina SIMACHE - apr. 16 2021
Stimul financiar pentru turiștii din Malta

Pentru a susţine industria turistică, autorităţile din Malta plănuiesc să le ofere aproximativ 200 de euro turiștilor străini care decid să petreacă cel puţin trei zile pe „insula de miere” în această vară.

foto 4

Astfel, turiștii care vor opta pentru o unitate hotelieră de cinci stele ar putea primi 100 de euro de la autoritatea pentru turism din Malta și 100 de euro din partea hotelului. De asemenea, cei care vor alege un hotel de patru stele vor primi 150 de euro în total, iar pentru un hotel de trei stele, turiștii ar putea primi 100 de euro.

        Ministrul Turismului, Clayton Bartolo, a anunţat recent această propunere, în contextul în care se estimează că majoritatea restricţiilor impuse de COVID-19 vor fi înlăturate de la 1 iunie. Conform datelor furnizate de World Travel and Tourism Council, industria turismului reprezintă peste 27% din economia Maltei. Domeniul a fost afectat sever de pandemie, înregistrându-se o scădere de peste 80% a numărului de vizitatori din ultimul an. 


Notă autor:

https://www.reuters.com/article/us-malta-tourism-handout/covid-battered-malta-to-pay-tourists-who-visit-this-summer-idUSKBN2BW2KX

ETICHETEturismMalta

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe