Newsflash
Știri

SJU Sfântu Gheorghe, premiat la categoria „Diamond” în cadrul ESO Angels Awards 2023

de Dorina Novac - mai 12 2023
SJU Sfântu Gheorghe, premiat la categoria „Diamond” în cadrul ESO Angels Awards 2023

SJU Sfântu Gheorghe a fost premiat, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul ESO Angels Awards pentru rapiditate şi eficienţă în îngrijirea pacienţilor cu accidente vasculare cerebrale ischemice.

„După trei ani consecutivi de participare, efort comun și dedicarea unei întregi echipe, spitalul nostru a fost premiat cu cea mai înaltă distincție în cadrul ESO Angels Awards 2023 – premiul la categoria DIAMOND, pentru rapiditatea și eficiența în îngrijirea pacienților cu accidente vasculare cerebrale ischemice”, au anunțat reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. 

Potrivit sursei citate, doar două astfel de distincții au fost acordate spitalelor din țară, premiate la ediția din acest an de către organizația internațională ESO Angels și Societatea Europeană de Stroke, astfel că unitatea medicală împarte podiumul cu Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Citește și: SJU din Sfântu Gheorghe, premiat pentru eficiența în îngrijirea pacienților cu AVC

„Faptul că am ajuns, într-un timp atât de scurt, pe cel mai înalt nivel în clasamentul celor mai bune unități medicale din țară care participă la programul național de tromboliză, ne onorează și, totodată, ne ambiționează să nu ne oprim până nu ne atingem toate obiectivele! Acest premiu este rodul muncii unei întregi echipe devotate, care a lucrat neîncetat la îmbunătățirea calității în practica terapeutică a AVC-ului ischemic. Le suntem nespus de recunoscători colegilor noștri medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, ambulanțieri și dispeceri 112, fără de care nu am fi putut ajunge la acest minunat rezultat!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a spitalului

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe