Newsflash
Știri

Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, ediția a XXII-a

de Dorina Novac - apr. 12 2023
Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, ediția a XXII-a

Societatea Studenților în Farmacie Bucureești SFB organizează anul acesta cea de-a XXII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești în perioada 27-29 aprilie.

sesiune

„SSFB - Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti organizează anul acesta, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, cea de-a XXII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești, ce cuprinde concursurile «Marketing Skills Event», «Comunicarea cu pacientul», ce se vor desfășura în perioada 27-29 aprilie, împreună cu prezentarea lucrărilor de cercetare, în timpul Congresului Național al Studenților Farmaciști din România”, transmit reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Citește și: Congresul Național al Studenților Farmaciști se ține la București

Scopul proiectului este de a crea studenților din 8 Centre Universitare din țară și din Republica Moldova mediul propice pentru a își dezvolta abilitățile practice dobândite în cadrul laboratoarelor și pentru a se familiariza cu întregul proces al cercetării științifice, prin colaborarea cu cadrele didactice.

Înscrierile pentru participare au avut loc în luna martie, aplicând regula „primul venit, primul servit”.

„Cercetarea și abilitățile practice diverse formează pachetul complet pentru o carieră în domeniu și suntem încântați că vom putea să le oferim aceste oportunități studenților farmaciști”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe