Newsflash
ACTUALITATE Știri

Sâmbătă, 6 aprilie, are loc Crosul USAMV București

de Florentina Ionescu - apr. 4 2024
Sâmbătă, 6 aprilie, are loc Crosul USAMV București

Peste 800 de participanți sunt așteptați la linia de start a Crosului USAMV București.

Descoperiți aventura alergării în natură la Crosul USAMV București 2024. Copii, elevi, studenți și alergători de cursă lungă sunt așteptați să ia startul la cea de-a treia ediție a Crosului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Crosul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, în Campusul Universitar Agronomie-Herăstrău situat pe B-dul Mărăști, nr. 59, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Iubitorii de sport şi natură sunt invitați să se bucure de cinci categorii de concurs: Copii 1K; Elevi 5K; Studenți USAMV 5K; Open 5K; Open 10K. Mai multe detalii pe site-ul dedicat acestui cros.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ministerului Educației, cu suținerea Primăriei Municipiului București. Este organizat sub egida Federației Române de Atletism, având-o ca ambasador pe campioana olimpică, mondială şi europeană la atletism Gabriela Szabó (citiți aici un interviu cu Gabriela Szabó). 

Un Sport Curat 

Competiția sportivă este certificată la nivel internațional de către AIMS/World Athletics, iar în cadrul acestei ediţii Agenţia Naţională AntiDoping va decerna premiul pentru campania „Un Sport Curat” celor trei mari campioni ai României: Cristina Vărzaru, Mihai Leu, Otilia Bădescu. 

Crosul desfășurat în cel mai verde campus universitar oferă participanților oportunitatea de a descoperi biodiversitatea unui parc dendrologic unic în București, un loc recunoscut pentru deschiderea față de iubitorii de natură, de viață sănătoasă și mișcare, spun organizatorii. 

Competiția sportivă universitară este organizată de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, o instituție de învățământ superior cu o istorie de 170 de ani, dedicată formării și cercetării în domeniile agronomiei și de medicină veterinară. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe