Newsflash
Știri

Protocol de colaborare pentru promovarea turismului medical

de Dorina Novac - nov. 1 2022
Protocol de colaborare pentru promovarea turismului medical

PALMED și Ministerul Antreprenoriatului și Turismului au semnat un protocol de colaborare pentru promovarea turismului medical.

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED) anunță semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pentru îmbunătățirea imaginii și creșterea notorietății României ca destinație pentru turismul medical prin promovarea brandului turistic național.

protocol de colaborare

„Este o onoare pentru noi să participăm activ la promovarea României ca destinație turistică. Turismul medical este un fenomen care a luat constant amploare – cu o mică pauză în timpul pandemiei – și reprezintă o carte de vizită pentru furnizorii de servicii a căror activitate se adresează atât diasporei, cât și cetățenilor europeni de altă naționalitate și nu numai. (...) Este ceea ce ne dorim să promovăm, iar acest parteneriat ne permite să ducem mesajul nostru la târguri de profil din Europa”, susține Cristian Hotoboc, președintele PALMED.

Citește și: PALMED atrage atenția asupra riscului de limitare a accesului la sevicii medicale

În cadrul acestui protocol, PALMED va participa, până la finalul anului în curs, la trei târguri de turism, cu scopul de a susține și a promova turismul medical.

Primul eveniment are loc la Londra (Marea Britanie), în perioada 7 - 9 noiembrie, și este urmat de târgurile din Varșovia (Polonia), respectiv Barcelona (Spania).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe