Newsflash
Știri

Proiectul Spitalului de Urgență „Sf. Vasile cel Mare” a fost abandonat

de Florentina Ionescu - feb. 16 2021
Proiectul Spitalului de Urgență „Sf. Vasile cel Mare” a fost abandonat

În luna ianuarie, consilierii locali din Sectorul 1 al Capitalei au votat renunțarea la proiectul de construire a Spitalului „Sf. Vasile cel Mare”, scrie Buletin.de București.

În acea ședință a Consiliului Local Sector 1, scriu jurnaliștii, a fost prezentată o hotărâre prin care, în 15 ianuarie 2021, s-a decis că „proiectul este nerealist, raportat la valoarea estimată a acestuia și la inexistența unor studii aprofundate, și s-a propus schimbarea obiectivului”. 

spitalul-sfantul-vasile-cel-mare (1)
Credit foto: https://www.administratie.ro/viitorul-spital-sfantul-vasile-cel-mare-din-sectorul-1-va-costa-peste-700-de-milioane-de-euro/

În 2018, autoritățile descriau în detaliu acest proiect care urma să fie construit în Sectorul 1 și care ar fi presupus relocarea a trei unități spitalicești (Spitalul de Urgență Floreasca, Institutul „Mama și copilul” și Spitalul de Arși). Construcția acestui spital ar fi trebuit să înceapă în octombrie 2019 și să fie gata în 2023. Mai multe detalii despre acest proiect abandonat puteți citi pe buletin.de/bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe