Newsflash
ACTUALITATE Știri

Progres de 85% în reabilitarea Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca

de Magdalena Tănăsescu - nov. 24 2023
Progres de 85% în reabilitarea Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca

Lucrările fac parte dintr-un proiect european în valoare de peste 11,2 milioane de lei, câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Obiectivul principal al investiției din fonduri europene vizează creșterea siguranței pacienților.

 

„Prin intermediul acestei investiții ne dorim să creștem siguranța și calitatea infrastructurii medicale, astfel încât aceasta să poată răspunde cu succes tuturor provocărilor. Domeniul sanitar este o prioritate a forului administrativ județean”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, într-o postare pe Facebook

 

Printre cele mai recente operațiuni finalizate, majoritatea la nivelul pavilionului 1, se numără noi instalații de distribuție a energiei electrice, de iluminat și iluminat de siguranță, de compensare a puterii reactive și protecție împotriva șocurilor, precum și alimentarea de rezervă cu energie electrică.

 

De asemenea, a fost instalat un nou sistem de apelare medicală în saloanele de cazare, toalete, camerele ATI și în posturile personalului medical destinate monitorizării pacienților.  S-a asamblat platforma de susținere pentru grupul electrogen,  acest echipament fiind montat la rândul său. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe