Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Programul centrelor de testare COVID din București

de Dorina Novac - ian. 26 2022
Programul centrelor de testare COVID din București

Centrele de recoltare a probelor biologice de la persoanele cu simptomatologie sugestivă pentru SARS-CoV-2 sunt deschise între orele 10:00 – 20:00.

La solicitarea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, au fost deschise un număr de 28 centre de recoltare a probelor biologice în mai multe spitale din București pentru reducerea timpului de așteptare și asigurarea accesului mai rapid la servicii medicale pentru pacienții COVID-19.

centre de testare COVID

Persoanele cu simptomatologie specifică infecției SARS-CoV-2 care nu reușesc să contacteze  medicul de familie, pot solicita testarea la call center-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, la numarul 021-9462 sau prin platforma online.

Citește și: Lista spitalelor din Capitală la care puteți merge pentru diagnosticarea COVID

„DSPMB va emite solicitanților dovada  înregistrării prin e-mail/sms. Aceasta va fi prezentată la centrul de recoltare. Fără această dovadă, recoltarea probelor pentru testul RT-PCR, nu se va efectua!”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe