Newsflash
Știri

Primul medic în echipa de la „Imperiul Leilor”

de Florentina Ionescu - dec. 17 2021
Primul medic în echipa de la „Imperiul Leilor”

Printre investitorii care vor finanţa cele mai bune idei de afaceri în sezonul al treilea al emisiunii „Imperiul Leilor” se află și medicul Wargha Enayati, antreprenor în domeniul medical.

Imperiul Leilor - sezonul 3Cinci investitori sunt pregătiţi să finanţeze cele mai bune idei în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”: Dan Șucu, Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu (foto). Showul de televiziune le oferă antreprenorilor români șansa de a-și vedea afacerea finanţată de importanţi oameni de afaceri din România.

Medicul Wargha Enayati, fondatorul Enayati Medical City (EMC), spune că este pentru prima dată când un antreprenor din domeniul medical participă ca „Leu” în cadrul acestei emisiuni: „Trebuie să ai mare curaj să faci asta. Eu consider că am mare curaj că m-am dus acolo”.

Impact social în comunitate

Fondatorul EMC speră că prin prezenţa sa în acest show poate influenţa pozitiv societatea și poate să contribuie cu alte aspecte pe care ceilalţi juraţi nu le aduc. „Nu trebuie să fii numai un antreprenor bun, ci trebuie să fii și etic – lucru care, pentru antreprenorii aflaţi la începutul carierei, uneori e foarte dificil”, a declarat acesta pentru Viaţa Medicală.

În opinia sa, antreprenorii care își vor prezenta ideile în cadrul emisiunii trebuie să scoată în evidenţă faptul că vor produce bani, că vor avea un impact social în comunitatea în care trăiesc și că participă la prosperitatea materială, dar și spirituală a acesteia.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe