Newsflash
Știri

Pompierii care se întorceau din Grecia, intervenție în drum spre casă

de Dorina Novac - aug. 18 2021
Pompierii care se întorceau din Grecia, intervenție în drum spre casă

Cei zece pompieri buzoieni care au participat la stingerea incendiilor din Grecia au intervenit, în drum spre casă, la un accident rutier, acordând primul ajutor persoanei rănite.

Pe drumul spre casă, cei zece pompieri buzoieni ce au acționat pe teritoriul Greciei, au dovedit încă o dată empatia față de semeni, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

pompieri buzoieni
Sursă imagine: ISU Buzău // Facebook

„Aflându-se în drum spre Buzău, în microbuzul de transport personal al ISU Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor. Fără să stea pe gânduri, folosind rucsacul medical din dotare, au acordat de urgență prim ajutor calificat victimei, pastrându-l totodată calm, până la sosirea echipajelor medicale în vederea transportării acestuia la spital”, informează ISU Buzău.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe