Newsflash
ACTUALITATE Știri

Plățile pentru serviciile acordate în centrele de permanență ajung la medicii de familie

de L. Budin - ian. 29 2024
Plățile pentru serviciile acordate în centrele de permanență ajung la medicii de familie

În total, au fost repartizate caselor de asigurări de sănătate fonduri în valoare de 38,77 milioane de lei, anunță reprezentanții CNAS.

CNAS anunță că a repartizat caselor de asigurări de sănătate sumele care asigură decontarea serviciilor medicale realizate de medicii de familie în centrele de permanență din întreaga țară până la data de 31 decembrie 2023, la nivelul solicitat de fiecare casă de asigurări de sănătate în parte.

În total, au fost repartizate caselor de asigurări de sănătate fonduri în valoare de 38,77 milioane de lei în scopul menționat, se arată într-un comunicat.

Ca urmare a eforturilor depuse de echipa CNAS și de casele de asigurări de sănătate, plățile pentru serviciile medicale care s-au acordat în centrele de permanență vor ajunge la medicii de familie în zilele imediat următoare”, a declarat Valeria Herdea, președintele CNAS. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe