Newsflash
ACTUALITATE Știri

CNAS scoate la concurs încă trei posturi de specialiști în tehnologia informației

de L. Budin - mar. 19 2024
CNAS scoate la concurs încă trei posturi de specialiști în tehnologia informației

Persoanele interesate își pot depune dosarul de înscriere la sediul instituției, până la data de 16 aprilie.

CNAS scoate la concurs încă trei posturi contractuale de specialiști în tehnologia informației. Instituția caută un expert hardware și virtualizare, un expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps).

Câștigătorii concursului vor fi angajați pe perioadă determinată, respectiv pe durata dezvoltării proiectelor informatice pentru care se selectează acești specialiști, iar nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5x7.567 lei), se arată într-un comunicat. 

Persoanele interesate își pot depune la sediul instituției dosarul de înscriere la concurs până la data de 16 aprilie 2024, orele 17.00, urmând ca proba scrisă a concursului se fie susținută în data de 23 aprilie 2024, începând cu orele 10.00, tot la sediul CNAS. Candidații declarați admiși la proba scrisă vor susține proba interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Pentru a ocupa unul din posturile scoase la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT, să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor și să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/ baze de date.

Anunțul conținând toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, actele care trebuie depuse în dosarul de înscriere, tematica și bibliografia concursului, atribuțiile  posturilor scoase la concurs și criteriile de evaluare a activității, este publicat pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea „Informații publice”, sub-secțiunea „Posturi vacante”. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe