Newsflash
ACTUALITATE Știri

Pilon dedicat educaţiei în privinţa imunizării

de Florentina Ionescu - mai 3 2024
Pilon dedicat  educaţiei în privinţa  imunizării

Asociaţia Română pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) a organizat la 29 aprilie o conferinţă de presă pentru a marca Săptămâna Mondială a Imunizării.

Acest eveniment continuă proiectul Protect Life Ro, un program de educaţie pentru sănătate. Protect Life Ro se derulează și anul acesta, prin realizarea unor filmuleţe pe baza subiectelor din „Îndreptarul de Vaccinare în Cabinetul Medicului de Familie”, lansat anul trecut. Filmuleţele vin în sprijinul pacienţilor și au ca scop transmiterea importanţei prevenţiei prin vaccinare împotriva bolilor infecţioase, pe înţelesul tuturor. 

„Proiectul Protect Life Ro se extinde cu un pilon dedicat educaţiei generale, a populaţiei. Pornind de la structura «Îndreptarului», (...) echipa de autori s-a mobilizat și au fost realizat niște filmuleţe”, a explicat dr. Raluca Ghionaru, președinta AREPMF. Materialele video pot fi vizionate pe pagina oficială www.arepmf.ro, pe canalul de YouTube și pagina de Facebook ale asociaţiei. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe