Newsflash
Știri

Peste 100 de persoane din Teleorman au beneficiat de consultații medicale gratuite

de Dorina Novac - ian. 25 2023
Peste 100 de persoane din Teleorman au beneficiat de consultații medicale gratuite

La sfârșitul săptămânii trecute, peste 100 de persoane din comuna Beciu, județul Teleorman, au beneficiat de consultații medicale gratuite.

Prima oprire a Caravanei de Bine ediția II a avut loc în data de 21 ianuarie în comuna Beciu, județul Teleorman, la Școala Gimnazială Beciu.

caravana de bine

„La sfârșitul săptămânii trecute, la 21 ianuarie, 107 persoane din comuna Beciu, județul Teleorman  au beneficiat de consultații medicale gratuite: Cardiologie – EKG, medicina internă – ecograf, oftalmologie, pediatrie, măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei”, au precizat reprezentanții Crucii Roșii Române.

Citește și: 500 de consultații gratuite în cadrul Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române

Caravana de Bine este un proiect umanitar menit să ofere persoanelor vulnerabile din mediul rural acces gratuit la investigații medicale. Astfel, o echipă de medici specialiști, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii Române se deplasează direct în comunitate, aproape de oameni.

Într-un cabinet medical mobil, pacienții au acces la mai multe specializări în aceeași zi, iar la finalul examinărilor primesc scrisori medicale cu rezultatul bilanțului clinic și paraclinic, precum și recomandări terapeutice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe