Newsflash
Știri

MS a finalizat licitația pentru echipamente de radioterapie la Spitalul Municipal Ploiești

de L. Budin - oct. 12 2023
MS a finalizat licitația pentru echipamente de radioterapie la Spitalul Municipal Ploiești

Ministerul Sănătății a finalizat licitația internațională pentru achiziția de echipamente moderne de radioterapie pentru dotarea noului centru de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești.

Proiectul cuprinde furnizarea a două acceleratoare lineare medicale, stații pentru planificare tratament, stații de conturare, stații de înregistrare și verificare a planurilor de tratament, sisteme de dozimetrie și execuția lucrărilor pentru amenajarea spațiilor în vederea instalării și funcționării echipamentelor, se arată într-un comunicat

Execuția lucrărilor de amenajare, livrarea echipamentelor, instalarea și instruirea personalului pentru utilizarea echipamentelor vor fi finalizate în prima parte a anului 2024. Investiția se ridică la 17 milioane de lei și este finanțată de Banca Mondială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe