Newsflash
Știri

Ministerul Sănătăţii are un nou ministru

de Cristina GHIOCA - dec. 3 2021
Ministerul Sănătăţii are un nou ministru

Profesorul Alexandru Rafila este noul ministru al Sănătăţii, după ce Guvernul condus de Nicolae Ciucă a obţinut joia trecută voturile de învestire în Parlament.

În vârstă de 60 de ani, prof. dr. Alexandru Rafila este medic primar în Medicină de Laborator/Microbiologie și Sănătate Publică. Înainte de a fi propus ministru al Sănătăţii, acesta a ocupat funcţia de vicepreședinte al Camerei Deputaţilor. 

rafila

A fost reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii și președintele Societăţii Române de Microbiologie. Profesorul Rafila a mai activat în Ministerul Sănătăţii în trecut.

În perioada 2012-2013 a fost Consilier onorific pentru Sănătate Publică al ministrului Sănătăţii, iar în intervalul 2004-2005 a ocupat funcţia de Consilier personal pentru Politici de Sănătate al ministrului Sănătăţii. De asemenea, a fost director al Institutului de Sănătate Publică București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe