Newsflash
Știri

Mesajul FABC după moartea președintei Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca

de Dorina Novac - sept. 2 2020
Mesajul FABC după moartea președintei Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul președintei Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca, Claudia Sava.

Claudia Sava, o profesoară din Cluj-Napoca, care a condus Societatea Română de Cancer, a murit luni, învinsă de cancer, la vârsta de 45 de ani.

federatia asociatiilor bolnavilor de cancer
Sursă imagine: Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România/ Facebook

 

„Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România regretă trecerea în neființă a Claudiei Sava, președinta Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca. Claudia a fost o adevărată luptătoare. Claudia, ne-a arătat tuturor că se poate, se poate trăi cu cancer, fiind un exemplu și o sursă de putere și speranță pentru mulți dintre pacienții cu cancer. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe