Newsflash
Sănătate privată

Medici de radiologie și imagistică medicală - angajări în Cluj-Napoca

de - dec. 29 2021
Medici de radiologie și imagistică medicală - angajări în Cluj-Napoca

Pro Medical, Centru de Diagnostic și Tratament, își mărește echipa din Cluj-Napoca. (P)

angajare medic radiologie

Pro Medical, Centru de Diagnostic și Tratament, își mărește echipa din CLUJ

Căutăm colegi noi medici, atât cu experiență, cât și proaspăt absolvenți de rezidențiat (cu certificat de membru CM valabil):

MEDICI RADIOLOGIE ȘI IMAGISTICĂ MEDICALĂ

Pentru detalii:

Cu o experienţă de peste 20 de activitate medicală, Pro Medical, Centrul de Diagnostic și Tratament, este unul din primele centre medicale deschise la Cluj-Napoca ce asigură pacienţilor consultaţii şi investigatii de specialitate, cabinete medicale cu peste 20 de specialităţi medicale realizate de o echipă de medici recunoscută cu experienţă şi expertiză, laborator de analize medicale, servicii complete de imagistică medicală și medicina muncii.

Pro Medical, Centru de Diagnostic și Tratament Cluj-Napoca are în grupul de Centre Medicale Centrul de Cercetare, Diagnostic și Tratament Pro Vitam Sf. Gheorghe care este cunoscut şi ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate.

Grupul de Centre Medicale din Cluj-Napoca și Sf. Gheorghe este completat de Pro Vitam Tg. Secuiesc (punct de lucru) și Laboratorul Pro Vitam Sibiu.

Misiunea centrelor medicale este îmbunătățirea stării de sănătate a pacienţilor punând accent deosebit pe medicină și pe investiţii în modernizarea serviciilor medicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe