Newsflash
Știri

MApN anunță că se fac angajări temporare în sistemul medico-militar

de Florentina Ionescu - mar. 23 2020
MApN anunță că se fac angajări temporare în sistemul medico-militar

Pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, Ministerul Apărării Naționale (MApN) a luat măsurile necesare pentru a suplimenta numărul de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora.

Angajările se vor face pentru o perioadă de șase luni. Condițiile generale și cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare și termenele de trimitere a cererilor de angajare urmează să fie publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu și pe site-ul central al MApN - https://www.mapn.ro/cariera/index.php, se precizează într-un comunicat al instituției.

medici angajare mapn

Sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN, din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.

V-ar putea interesa și: Clinicile Asociației Medicilor Independenți sunt deschise pentru pacienții cu boli cronice

„Măsurile întreprinse de Ministerul Apărării Naționale au rolul de a crește capacitatea de reacție și reziliență a sistemului medico-militar, angajat cu forțe și mijloace în efortul coordonat de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru prevenirea și limitarea efectelor COVID-19, precum și pentru realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice din țară”, se arată în comunicatul dat publicității în urmă cu puțin timp.


Notă autor:

Sursa foto: pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe