Newsflash
Cultură

Luni, 13 iunie, începe Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”

de Florentina Ionescu - iun. 10 2022
Luni, 13 iunie, începe Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”

Bucureștenii, în special locuitorii Sectorului 1, sunt așteptați pe Calea Griviței, la Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”.

Spectacole de teatru jucate exclusiv de tineri artiști independenți, spectacole de dans contemporan, lansări de carte, performance-uri, prezentare de costume de teatru sunt o parte dintre evenimentele propuse la ediția a XV-a a Festivalului de Teatru Independent „Undercloud”, organizat de Fundația Calea Griviței, în perioada 13-19 iunie 2022 și susținut de Primăria Sectorului 1. 

undercloud

Astfel, Primăria Sectorului 1 al Capitalei invită locuitorii din această zonă administrativă luni, la ora 20:00, în deschiderea festivalului, la spectacolul „Nunta” în regia lui Chris Simion, un spectacol călătorie care va începe la UNARTE (Calea Griviței nr. 28) și se va termina la Biserica Sfinții Voievozi, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției. 

Pe tot parcursul festivalului, la spectacolele care presupun achitarea de bilete, 10% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1, iar la spectacolele care presupun intrarea pe bază de invitație, 20% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1. Rezervarea locurilor se va face telefonic la numărul de contact al Fundației Calea Griviței, iar accesul se va efectua pe baza cărții de identitate.

În acest an, festivalul va avea loc în Sectorul 1, în perioada 13-19 iulie 2022, în următoarele locații: Teatrul Dramaturgilor, Muzeul Literaturii, Biserica Sfinții Voievozi, UNARTE, J'ai Bistrot, Black Habit și Grivița 53, precum și în spațiile adiacente de pe Calea Griviței.

Primăria Sectorului 1 susține acest festival ca un proiect inclus în strategia de revitalizare a zonei istorice axată pe Calea Griviței.

Mai multe detalii despre întregul festival le puteți consulta accesând site-ul oficial al evenimentului: www.undercloud.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe